VIDENSKABSKLUBBEN

VI GLÆDER OS TIL VIDENSKABSKLUBBEN

Mange glæder sig til den kommende efterårsferie, men på Nakskov Gymnasium og HF kan vi næsten ikke vente til den er overstået – for tirsdag den 25/10 kl. 16 starter vi nemlig op i Videnskabsklubben!

Vores fire skønne seniormentorer var i mandags på workshop i København for at blive klædt godt på til undervisningen, og i morgen fredag mødes de med to juniormentorer fra Byskolens 9. klasse.

Dermed er der virkelig lagt i kakkelovnen til et godt forløb, og vi glæder os usigeligt til at møde de håbefulde miniforskere tirsdag efter ferien.

Hvis du kender et barn i 5. eller 6. klasse, som interesserer sig for naturvidenskab, men endnu ikke er tilmeldt, er den gode nyhed at det stadig kan nås!

Der er nemlig to pladser tilbage, så det er bare om at tilmelde sig via dette link hurtigst muligt: https://videnskabsklubben.nemtilmeld.dk/202/

Hvis der er spørgsmål, kan vores kontaktperson (kemilærer Martin) kontaktes på mv@nakskov-gym.dk.

Glade, videnskabelige hilsener fra Nakskov Gymnasium og HFs Videnskabsklub!

HILS PÅ VORES MENTORER

Billedet viser 3 af skolens i alt 4 mentorer. Fra venstre Qamile Vragoli (3a), Nermin Cikaric (3a) og Isabelle Bech Jensen (2a) som alle læser på en naturvidenskabelig studieretning på skolen. Den sidste mentor er Frederikke Uddberg Madsen, ligeledes fra 3a. Det andet billede er et fællesbillede med fra turen til København med alle mentorer fa Østdanmark i Videnskabsklubben. I år er der ligeledes 2 juniormentorer fra 9.klasse på Byskolen i Nakskov.

Qamile, Nermin og Isabelle fortæller alle at det var en står oplevelse at være til stede i Industriens Hus i København, sammen med alle de andre mentorer. De ser frem til at stå med ansvaret og formidle deres glæde ved og interessen for naturvidenskaben videre til deltagerne i Videnskabsklubberne. Og så fortæller de samstemmende, at det er rart at de kan fordele ansvaret i mellem sig.

Udover oplevelsen ved at lære at formidle naturvidenskaben videre, får de en masse erfaringer de kan bruge videre i deres liv. Foruden de kan skrive mentorer på deres CV, når de engang skal skrive en ansøgning, hvad enten det er til en ansøgning til fremtidige studier eller en stilling i erhvervslivet.

\"\"