Vil du være elev hos os?

Det håber vi! Hos os får man nemlig en bred ungdomsuddannelse, der giver adgang til alle videregående uddannelser…


Uanset om man mest er til sprog, naturvidenskab, idræt, musik, samfundsfag eller noget helt andet, så er vores tilgang at det gælder om at lære så meget som muligt. Vi kan se at det lykkes, at vores elever klarer sig rigtig godt videre i uddannelsessystemet efter endt eksamen hos os.

Hvordan besøger du os?

Nakskov Gymnasium og HF holder introkurser for elever fra 8. klasse og brobygningskurser for elever i 9. og 10. klasse. 

Dagene giver dig muligheden for at få et godt indblik i gymnasielivet på Nakskov Gymnasium og HF. De særlige forløb for STX og HF giver sig et indblik i fagene og hverdagen her på skolen.

En gang om året afholder vi også en informationsaften, hvor du og dine forældre kan komme og høre lidt om vores uddannelsers opbygning.
Det vil blive reklameret i dagspressen, hvornår dette års informationsaften afholdes.

Ansøg om optagelse

Når du ved du tage en gymnasial uddannelse hos os, Optagelsesprocessen foregår via www.optagelse.dk. Er du i tvivl om noget i forbindelse med processen, skal du kontakte din vejleder.

I nogle tilfælde bliver du bedt om en optagelsesprøve eller optagelsessamtale.
Optagelsesprøven er skriftlig og varer 4 timer og er på niveau med folkeskoles afsluttende prøver.
Hvis du er erklæret uddannelsesparat, men opnår mellem 02 og 3 i de afsluttende prøver, skal du til optagelsessamtale hos en af vores studievejledere. Samtalen varer ca. 15 minutter.

Så er det tid til at starte…

Efter din færdiggjorte 9. eller 10. klasse, så starter du hos os. Skulle der i mellemtiden opstå spørgsmål, så husk, at du altid er velkommen til at kontakte skolen på telefon 54 91 43 00 eller via mail på gymnasiet@nakskov-gym.dk

\"\"